Tijdens deze workshop van 3,5 uur, ga je 2 gerechten klaar maken. Je leert o.a snijden van brunoise en jullienne. Je leert Pommes chateaux maken en nog veel meer.
Gerechten:
Steak tartaar met zoetzure groentes en truffel mayonaise
Vis van het seizoen met aardappels, diverse groentes en beurre blanc
Deze workshop is te boeken vanaf 6 personen.
Tijdens deze workshop van 4 uur, ga je 2 gerechten klaar maken. Je leert o.a snijden van brunoise en jullienne.
Je leert Pommes chateaux maken en nog veel meer.
Gerechten:
Steak tartaar met zoetzure groentes en truffel mayonaise
Vis van het seizoen met aardappels, diverse groentes en beurre blanc
Lesdag 1.
Snijtechniek, hier gaan we starten bij de basis. Uitleg over messen, soorten
snijmethodes etc. Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen inbreng.
Lesdag 2.
Vis, Hier gaan we leren fileren en bakken van vis. Ook gaan we de andere
bereidingswijzen bespreken. Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen inbreng.
Lesdag 3.
Vlees, Hier gaan we de vleessoorten bespreken, waar je op moet letten,
bereidingswijzen en schoonmaken van vlees. Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen inbreng.
Lesdag 4.
Soepen en sauzen, Hier gaan we leren hoe een beurre blanc te maken, een
bearnaisesaus te maken en hoe je een basissaus kan maken. Daarnaast gaan we ook een basis voor een soep maken en krijg je uitleg over smaak en de verhoudingen ervan. Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen inbreng.
Lesdag 5.
Dressing en mayonaise, Hier gaan we een basis maken voor je dressing en
zelf leren mayonaise tikken. Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen inbreng.
Lesdag 6.
Patisserie, hier gaan we desserts leren maken. Denk hierbij aan bavaroise,
chocolade mousse, parfait. Uiteraard is er altijd ruimte voor eigen inbreng.
Lesdag 7.
Koken voor 4 vrienden of familieleden, Hier gaan we samen een 3 gangen
menu maken. We gaan dan 2 uur M.E.P. (mise en place) maken en 3 uur koken voor de gasten.
We plannen een vaste dag in de week om de lesdagen te geven. Iedere lesdag bestaat uit 3 uur. De kosten per lesdag is β¬ 195,00 exclusief reiskosten.
Deze workshop is te boeken vanaf 12 personen.
In deze workshop:
Deze workshop is te boeken vanaf 6 personen.
In deze workshop gaat u de volgende soorten sushi maken:
Er wordt tijdens de workshopΒ uitgelegd hoe de beste sushi rijst te maken, hoe u het sushi vel vult en hoe u de sushi het beste inrolt.
Wij hebben een mooie locatie in Almere waar wij de workshops kunnen geven. Hiervoor wordt β¬ 325,00 locatie hier berekend.
De prijzen zijn exclusief reiskosten
Alle workshops zijn te boeken op maandag tot en met donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag wordt er een meerprijs berekend van β¬ 350,00.
Helaas hebben ook wij te maken met de prijsstijgingen van de producten. Hierdoor zijn onderstaande prijzen een richtlijn en worden het per offerte bekeken of wij de onderstaande prijzen kunenen hanteren. Wij hopen op uw begrip.