Verhuur

Ken je dat? Je wilt een paar mensen bij jezelf uitnodigen voor een uitgebreid etentje. Hiervoor heb je extra meubilair, linnen, stoelen en service nodig. Er zijn veel verhuurbedrijven, maar kun je daar ook kleinschalig huren? Bij Le Permier Chef kan dit juist. Wij richten ons op de kleinere aantallen. Hierdoor kun je per stuk huren en hoeft het niet per eenheid.

Le premier chef verhuur tot 30 personen.

Opzoek naar verhuur voor jouw catering?

Leuk, je gaat een event organiseren voor een groep en hebt hiervoor verhuur spullen nodig.
Een tafel, met linnen bedekt, service voor iedere gang etc. Bij Le Premier Chef kun je jouw benodigdheden bestellen. Ons assortiment is tot 30 personen. Je kunt hier per stuk bestellen. Waardoor je kosten reΓ«el zijn en er niets extra ingehuurd hoeft te worden wat je niet gebruikt.

De verhuur kun je bij ons op de locatie afhalen. Maar het is ook mogelijk om het te laten bezorgen, opbouwen, afbouwen en ophalen. De kosten die wij hiervoor doorbereken is afhankelijk van de wensen.
Bij bezorgen en halen zullen er reiskosten berekend worden.
Bij het op en afbouwen komen er ook personele kosten bij.

Heb je een grotere hoeveelheid nodig of wil je ook ander meubilair huren wat via een andere verhuurder gaat omdat het (nog) niet bij ons in het assortiment is?
Wij kunnen alles voor je uit handen nemen en zorgen dat je met een leverancier te maken hebt. Laat ons weten wat je wensen zijn.

Wij kunnen als verhuur leverancier ook de locatie voor je aankleden. Zoals tafeldecoratie, bloemen, ballonnen, noem maar op. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Algemene voorwaarden verhuur

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 106 beoordelingen