Trainen van keuken personeel, operationeel meedraaien, efficiëntie check op routing-keuken indeling-werkwijze, rooster maken, HACCP controle checken, bestellingen.
Tarief: € 37,50 per uur excl. BTW
Nieuwe concepten vertalen naar gerechten, trainen van de Chef en het keuken personeel, marge controle, efficiëntie check op routing-keuken indeling-werkwijze, sparring-partner voor de ondernemer.
Tarief: € 37,50 per uur excl. BTW
Operationeel meedraaien, bestellingen, ondersteuning van de Chef-kok bij rooster maken, ondersteunen van de Chef-kok bij marge controle, sturen van het keuken personeel
Tarief: € 35,00 per uur excl. BTW
Operationeel meedraaien in de keuken.
Tarief: € 32,50 per uur excl. BTW
Vaste kilometervergoeding van € 0,35 per km exclusief BTW. Kilometerstand wordt berekend via ANWB routeplanner van deur tot deur.
Le Premier Chef kan altijd een op maat gemaakt voorstel voor uw onderneming maken, afgestemd op uw wensen en budget.
Nils Brouwer en de koks waarmee Le Premier Chef werkt hebben het SVH diploma behaald, zowel op primair als voortgezet niveau en zijn in het bezit van zijn Certificaat Sociale Hygiëne.
De werkervaring van Nils is zeer divers. U kunt hierbij denken aan theaterkeuken, hotelkeuken, klein- en groot restaurant, luxe restaurant en catering. Nils zijn passie is mooie gerechten maken met eerlijke producten. Bij referenties kunt u o.a. zien bij welke restaurants Nils als freelancer heeft gewerkt.