Aantal personen: 9
Bereidingstijd: 15 minuten
Koeltijd: 3 uur
Bakvorm: vierkant 20 cm
Ingrediënten Brownie:
- 280 gr dadels
- 90 gr raw cacao poeder
- 90 gr blanke amandelen
- 90 gr walnoten
- 2 el kokosolie (zacht)
- 20 gr gojibessen
Ingrediënten Glazuur:
- 90 gr raw cacoa poeder
- 70 gr dadels
- 180 ml kokosmelk
- 70 gr kokosolie gesmolten
Bereidingswijze:
- Mix de dadels, cacao, amandelen, walnoten en olie van de Brownie tot een gelijkmatig deeg in de mixer
- Mix, met de hand, de gojibessen door het deeg
- Bekleed de bakvorm met bakpapier en druk het browniedeeg goed in de vorm.
- Zet de vorm in de koelkast
- Mix alle ingrediënten van voor het glazuur tot een glade, gelijkmatig mengsel
- Smeer het mengsel over de brownie
- Zet dit alles in de koelkast voor 3 uur