Recept: Vegan Brownie

Aantal personen: 9
Bereidingstijd: 15 minuten
Koeltijd: 3 uur
Bakvorm: vierkant 20 cm

Ingrediënten Brownie:

  • 280 gr dadels
  •   90 gr raw cacao poeder
  •   90 gr blanke amandelen
  •   90 gr walnoten
  •     2 el  kokosolie (zacht)
  •  20 gr gojibessen

Ingrediënten Glazuur:

  •   90 gr  raw cacoa poeder
  •   70 gr  dadels
  • 180 ml kokosmelk
  •   70 gr  kokosolie gesmolten

Bereidingswijze:

  • Mix de dadels, cacao, amandelen, walnoten en olie van de Brownie tot een gelijkmatig deeg in de mixer
  • Mix, met de hand, de gojibessen door het deeg
  • Bekleed de bakvorm met bakpapier en druk het browniedeeg goed in de vorm.
  • Zet de vorm in de koelkast
  • Mix alle ingrediënten van voor het glazuur tot een glade, gelijkmatig mengsel
  • Smeer het mengsel over de brownie
  • Zet dit alles in de koelkast voor 3 uur

 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 110 beoordelingen