Lunch – Broodjes

Broodjes en salades

Belegde zachte bolletjes wit of bruin € 2,50

  • Jonge kaas
  • Oude kaas
  • Beenham
  • Ossenworst
  • Filet American
  • Roombrie
  • Gezond (ham/kaas/tomaat/komkommer en ei)
  • Rosbief

Belegde pistoletjes wit of bruin € 4,00

  • Jonge kaas
  • Oude kaas
  • Beenham
  • Ossenworst
  • Filet American
  • Roombrie
  • Gezond (ham/kaas/tomaat/komkommer en ei)
  • Rosbief
  • Gerookte zalm (€ 0,75 meerprijs)

Luxe reuze bol wit of bruin (biologisch oerbrood)

  • Gerookte kipfilet met bacon, brie en een honing-mosterd dressing € 5,75
  • Kruidenroomkaas met zongedroogde tomaat, basilicum en vanille-honing dressing € 5,75
  • Vitello Tonnato (kalfslende) met cornichons, kappertjes en tonijnmayonaise € 6,75
  • Carpaccio met Old Amsterdam, pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaat € 6,95
  • Rivierkreeft en krab met avocado, dille en cocktailsaus € 6,95
  • Gerookte zalm met appel, croutons, kappertjes en kreeften mayonaise € 6,95

Maaltijdsalades

  • Tonijn salade € 5,50
  • Caesar Salade € 5,50
  • Salade Carpaccio € 6,25
  • Salade gerookte zalm € 6,25
  • Salade Caprese € 5,50
  • Groene salade met divers garnituur (een mix van bovenstaande garituren) € 7,50

Sandwitchbox € 12,50

  • Sandwitch gerookte zalm, rivierkreeftjes en cocktailsaus
  • Sandwitch eier-truffelsalade
  • Sandwitch Rib-eye met mango chutney
  • Sandwitch gezond met ham, kaas, ei, tomaat en kruidenkaas

Uw lunch aanvullen met een dranken arrangement? Dat kan.
Melk, Karnemelk, Verse Jus d’ Oragne, Appelsap, Druivensap en water (plat en bruis) € 7,50 per persoon

Complete lunch € 13,50

  • 2 luxe belegde pistoletjes
  • Kleine salade caprese
  • Flesje vers geperste jus d’organge
  • Flesje melk of water
  • Bakje vers fruit

Lunch is vanaf 4 personen te bestellen voor bovenstaande prijs.

Luxe lunch 3 gangen € 32,50 per persoon 

Vanaf 15 perosnen te bestellen (keuze menu 2 uit 2)

Voorgerechten

  • Salade met chiogghia biet, feta, gerookte kip en een dressing van gorganzola.
  • Vitello tonnato, kalfsvlees met tonijn mayonaise, salade, kappertjes en cornichons
  • Huis gerookte zalm met kreeften mayonaise, ingelegde zoetzure appel en rivierkreeftenstaartjes
  • Tartaar van makreelrillette, kruidengelei, gepocheerde kwartelei en kruiden salade
  • Veganistische spring roll, met soja gel, wakame salade en mango brunoise

Hoofdgerechten

  • Gebakken eendenborstfilet, pastinaak crème, seizoensgroenten en een saus van sinaasappel en chocolade
  • Diamanthaas met een aardappel truffeltaart, verse groente (venkel, waspeen, haricots verts) en peperroomsaus
  • Fijne paste met gremolata, gebakken zeebaars filet, mosselen en kruidenboter
  • Kabeljauwfilet ingesmeerd met mosterd en een notenkorst, karnemelk mousseline en hollandaise
  • Legumes mix van baby paksoi, bimi, wortel en gegrilde courgette met aardappel gnocchi en truffel aardappeltaart met paprika dressing en balsamico reductie.

Dessert

  • Vers fruit, sorbetijs en vruchten coulis
  • Chocolade bavaroise, after eight en vanille mint saus
  • Steranijs crème bruleé en sorbet citroen ijs
  • Witte chocolade panna cotta met gemarineerd rood fruit en een kletskop
  • Kaasplateau met notenvijgenbrood

 

 

 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.