Lunch – Broodjes

Broodjes en salades

Vanaf 4 personen te bestellen

Belegde zachte bolletjes wit of bruin € 1,75

  • Jonge kaas
  • Oude kaas
  • Beenham
  • Ossenworst
  • Filet American
  • Roombrie
  • Gezond (ham/kaas/tomaat/komkommer en ei)
  • Rosbief

Belegde pistoletjes wit of bruin € 2,50

  • Jonge kaas
  • Oude kaas
  • Beenham
  • Ossenworst
  • Filet American
  • Roombrie
  • Gezond (ham/kaas/tomaat/komkommer en ei)
  • Rosbief

Luxe Scandibol (130gr) wit of bruin (biologisch oerbrood)

  • Gerookte kipfilet met bacon, brie en een honing-mosterd dressing € 4,75
  • Kruidenroomkaas met zongedroogde tomaat, basilicum en vanille-honing dressing € 4,75
  • Vitello Tonnato (kalfslende) met cornichons, kappertjes en tonijnmayonaise € 4,75
  • Carpaccio met Old Amsterdam, pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaat € 4,95
  • Rivierkreeft en krab met avocado, dille en cocktailsaus € 4,95
  • Gerookte zalm met appel, croutons, kappertjes en kreeften mayonaise € 4,95

Maaltijdsalades

  • Tonijn salade € 4,50
  • Caesar Salade € 4,75
  • Salade Carpaccio € 5,25
  • Salade gerookte zalm € 5,25

Special € 13,00 nu voor € 10,00

Vanaf 4 personen te bestellen

  • 2 belegde pistoletjes
  • Flesje vers geperste jus d’organge
  • Bakje vers fruit
  • Bezorgen (binnen straal van 15 km)

Luxe lunch 3 gangen € 32,50 per persoon 

Vanaf 12 perosnen te bestellen (keuze menu 2 uit 2)

Voorgerechten:

  • Salade met chiogghia biet, feta, gerookte kip en een dressing van gorganzola.
  • Vitello tonnato, kalfsvlees met tonijn mayonaise, salade, kappertjes en cornichons
  • Huis gerookte zalm met kreeften mayonaise, ingelegde zoetzure appel en rivierkreeftenstaartjes
  • Tartaar van makreelrillette, kruidengelei, gepocheerde kwartelei en kruiden salade
  • Veganistische spring roll, met soja gel, wakame salade en mango brunoise

Hoofdgerechten;

  • Gebakken eendenborstfilet, pastinaak crème, zomer groenten en een saus van sinaasappel en chocolade
  • Diamanthaas met een aardappel truffeltaart, verse groente (venkel, doperwt, haricots verts) en peperroomsaus
  • Fijne paste met gremolata, gebakken zeebaars filet, mosselen en kruidenboter
  • Kabeljauw filet ingesmeerd met mosterd en een notenkorst, karnemelk mousseline en hollandaise
  • Legumes mix van baby paksoi, bimi, wortel en gegrilde courgette met aardappel gnocchi en aardappel truffeltaart met paprika dressing en balsamico reductie.

Dessert:

  • Vers fruit, sorbet ijs en vruchten coulis
  • Chocolade bavaroise, after eight en vanille mint saus
  • Steranijs crème bruleé en sorbet citroen ijs
  • Witte chocolade panna cotta met gekarameliseerd rood fruit en een kletskop
  • Kaas plateau met notenvijgenbrood

 

 

 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.