Lunch – Broodjes

Broodjes en salades

Belegde zachte bolletjes wit of bruin € 2,50

  • Jonge kaas
  • Oude kaas
  • Beenham
  • Ossenworst
  • Filet American
  • Roombrie
  • Gezond (ham/kaas/tomaat/komkommer en ei)
  • Rosbief

Belegde pistoletjes wit of bruin € 4,00

  • Jonge kaas
  • Oude kaas
  • Beenham
  • Ossenworst
  • Filet American
  • Roombrie
  • Gezond (ham/kaas/tomaat/komkommer en ei)
  • Rosbief

Luxe reuze bol wit of bruin (biologisch oerbrood)

  • Gerookte kipfilet met bacon, brie en een honing-mosterd dressing € 5,75
  • Kruidenroomkaas met zongedroogde tomaat, basilicum en vanille-honing dressing € 5,75
  • Vitello Tonnato (kalfslende) met cornichons, kappertjes en tonijnmayonaise € 6,75
  • Carpaccio met Old Amsterdam, pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaat € 6,95
  • Rivierkreeft en krab met avocado, dille en cocktailsaus € 6,95
  • Gerookte zalm met appel, croutons, kappertjes en kreeften mayonaise € 6,95

Maaltijdsalades

  • Tonijn salade € 5,50
  • Caesar Salade € 5,50
  • Salade Carpaccio € 6,25
  • Salade gerookte zalm € 6,25
  • Salade Caprese € 5,50
  • Groene salade met divers garnituur (een mix van bovenstaande garituren) € 7,50

Sandwitchbox € 12,50

  • Sandwitch gerookte zalm, rivierkreeftjes en cocktailsaus
  • Sandwitch eier-truffelsalade
  • Sandwitch Rib-eye met mango chutney
  • Sandwitch gezond met ham, kaas, ei, tomaat en kruidenkaas

Complete lunch € 13,50

  • 2 luxe belegde pistoletjes
  • Kleine salade caprese
  • Flesje vers geperste jus d’organge
  • Flesje melk of water
  • Bakje vers fruit

Lunch is vanaf 4 personen te bestellen voor bovenstaande prijs.

Luxe lunch 3 gangen € 32,50 per persoon 

Vanaf 15 perosnen te bestellen (keuze menu 2 uit 2)

Voorgerechten

  • Salade met chiogghia biet, feta, gerookte kip en een dressing van gorganzola.
  • Vitello tonnato, kalfsvlees met tonijn mayonaise, salade, kappertjes en cornichons
  • Huis gerookte zalm met kreeften mayonaise, ingelegde zoetzure appel en rivierkreeftenstaartjes
  • Tartaar van makreelrillette, kruidengelei, gepocheerde kwartelei en kruiden salade
  • Veganistische spring roll, met soja gel, wakame salade en mango brunoise

Hoofdgerechten

  • Gebakken eendenborstfilet, pastinaak crème, seizoensgroenten en een saus van sinaasappel en chocolade
  • Diamanthaas met een aardappel truffeltaart, verse groente (venkel, waspeen, haricots verts) en peperroomsaus
  • Fijne paste met gremolata, gebakken zeebaars filet, mosselen en kruidenboter
  • Kabeljauwfilet ingesmeerd met mosterd en een notenkorst, karnemelk mousseline en hollandaise
  • Legumes mix van baby paksoi, bimi, wortel en gegrilde courgette met aardappel gnocchi en truffel aardappeltaart met paprika dressing en balsamico reductie.

Dessert

  • Vers fruit, sorbetijs en vruchten coulis
  • Chocolade bavaroise, after eight en vanille mint saus
  • Steranijs crème bruleé en sorbet citroen ijs
  • Witte chocolade panna cotta met gemarineerd rood fruit en een kletskop
  • Kaasplateau met notenvijgenbrood

 

 

 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.