Lunch – Broodjes

club sandwitch deluxe

Broodjes en salades

Broodjes wit of bruin € 5,50
Belegt met:

  • Eier-truffel salade
  • Gerookte zalm met rivierkreeft en limoen mayonaise
  • Carpaccio met Old Amsterdam, pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaat 
  • Avocado en gekookt ei 🌱
  • Gerookte paprika spread 🌱
  • Gezond (ook vegetarisch 🌱 te bestellen)

Wrap € 5,50

  • met gerookte kip, vijgen chutney en balsamico
  • met gerookte zalm en kruiden-knoflook creme

Maaltijdsalades € 7,50

  • Quinoa salade met blauwe bessen, rogge en rozijnen 🌱
  • Salade gerookte en gekookte biet met mozzzarella 🌱
  • Salade met kip, zalm of carpaccio
Quinoa salade

Quinoa salade

Sandwichbox € 17,50

  • Sandwich gerookte zalm, rivierkreeftjes en cocktailsaus
  • Sandwich eier-truffelsalade
  • Sandwich Rib-eye met mango chutney
  • Sandwich gezond met ham, kaas, ei, tomaat en kruidenkaas

Uw lunch aanvullen met een dranken arrangement? Dat kan.
Melk of Karnemelk, Verse Jus d’ Oragne, Appelsap of Druivensap en water (plat en bruisend) € 7,50 per persoon

Complete lunch € 24,50

  • 2 luxe belegde pistoletjes (zoals gerookte zalm, carpaccio, eendenborst of runder rib-eye)
  • Kleine salade caprese
  • Flesje vers geperste jus d’organge
  • Flesje (karne)melk of water
  • Bakje vers fruit


Lunch is vanaf 6 personen te bestellen voor bovenstaande prijs plus reiskosten.

Bijkomende kosten € 52,50 per uur voor de Chef.
tot 25 broodjes is 1 uur
tot 50 broodjes is 2 uur
tot 75 broodjes is 3 uur
tot 100 broodjes is 4 uur

Luxe lunch 3 gangen € 49,50 per persoon 

Vanaf 15 personen te bestellen (keuze menu 2 uit 2). De gerechten zijn gepotioneerd op basis van lumch gerechten.
Voorgerecht opties:

  • Salade gerookte runder Ribeye met mango chutney, krokante ontbijtkoek en vijgen
  • Gerookte zalm, tonijn Tataki (in sesamzaad gepaneerd en kort aangebakken) met limoen mayonaise en wakame salade (meerprijs € 5,50)
  • Salade gerookte zalm met limoen crème fraîche en een kleine garnalencocktail

Hoofdgerecht opties:

  • Eendenborstfilet met paddenstoelen, aardappelganituur, verse groenten en sinaasappel chocolade saus
  • Gebakken kabeljauwfilet met kruidenkorst en gamba’saardappelganituur, verse groenten en beurre blanc
  • Gegrilde entrecôte gekarameliseerd met mosterd en bruine suiker, aardappelganituur en verse groenten

Dessert opties:

  • Witte chocolade panna cotta met gemarineerd rood fruit, chocolade ijs
    en bastogne crumble
  • Dame Blanche met huisgemaakte warme chocolade saus
  • Crêpe Suzette (flensje met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappelsaus)

Voor meer keuzen opties kijk hier!

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 109 beoordelingen