Gerookte kipfilet met bacon, brie en een honing-mosterd dressing € 5,95
Kruidenroomkaas met zongedroogde tomaat, basilicum en vanille-honing dressing € 5,95
Vitello Tonnato (kalfslende) met cornichons, kappertjes en tonijnmayonaise € 6,95
Carpaccio met Old Amsterdam, pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaat € 6,95
Runder rib-eye met mango chutney € 6,95
Gerookte eendenborst met cranberry compote € 6,95
Rivierkreeft en krab met avocado, dille en cocktailsaus € 6,95
Gerookte zalm met appel, croutons, kappertjes en kreeften mayonaise € 6,95
Maaltijdsalades
Tonijn salade € 7,50
Caesar Salade € 7,50
Salade Carpaccio € 7,50
Salade gerookte zalm € 7,50
Salade Caprese € 7,50
Groene salade met divers garnituur, een mix van bovenstaande garituren € 8,50 (vanaf 2 personen)
Sandwichbox € 12,50
Sandwich gerookte zalm, rivierkreeftjes en cocktailsaus
Sandwich eier-truffelsalade
Sandwich Rib-eye met mango chutney
Sandwich gezond met ham, kaas, ei, tomaat en kruidenkaas
Uw lunch aanvullen met een dranken arrangement? Dat kan. Melk of Karnemelk, Verse Jus d’ Oragne, Appelsap of Druivensap en water (plat en bruisend) € 7,50 per persoon
Lunch is vanaf 4 personen te bestellen voor bovenstaande prijs. Wij rekenen geen reiskosten binnen de straal van 5 km.
Luxe lunch 3 gangen € 37,50 per persoon
Vanaf 15 personen te bestellen (keuze menu 2 uit 2). Tijdens corona hebben wij aangepaste aantallen en prijzen. Voor meer informatie neem contact met ons op.
Voorgerecht opties:
Salade gerookte runder Ribeye met mango chutney, krokante ontbijtkoek en vijgen
Gerookte zalm, tonijn Tataki (in sesamzaad gepaneerd en kort aangebakken) met limoen mayonaise en wakame salade
Salade gerookte zalm met limoen crème fraîche en een kleine garnalencocktail
Hoofdgerecht opties:
Eendenborstfilet met paddenstoelen, aardappelganituur, verse groenten en sinaasappel chocolade saus
Gebakken kabeljauwfilet met kruidenkorst en gamba’saardappelganituur, verse groenten en beurre blanc
Gegrilde entrecôte gekarameliseerd met mosterd en bruine suiker, aardappelganituur en verse groenten
Dessert opties:
Witte chocolade panna cotta met gemarineerd rood fruit, chocolade ijs en bastogne crumble
Dame Blanche met huisgemaakte warme chocolade saus
Crêpe Suzette (flensje met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappelsaus)