Kok aan huis

Lekker samen zijn met al uw dierbaren om u heen. Met een kok aan huis maakt u het uzelf makkelijk. U hoeft zelf niets te doen, alleen bestellen. Geen voorbereiding, geen rommel en de afwas achteraf wordt gedaan. U heeft alle tijd voor uw gasten!

Een professionele kok aan huis?

Wanneer u thuis gasten uitnodigt, is een professionele kok aan huis wel zo prettig. Het is vaak een kunst om lekkere dingen te bedenken. U wilt lekkere hapjes en een fantastisch diner. Om dit alles voor elkaar te krijgen is een uitdaging. De juiste inkopen doen, dat kost veel tijd. Winkel in, winkel uit, alles voor de beste kwaliteit. En dan de voorbereiding, alles klaarmaken en bereiden volgens het recept.

Bespaar uzelf deze moeite en kies voor Le Premier Chef. Wij bespreken uw wensen en stellen hier een passende catering van samen. Een kok aan huis , een op maat gemaakt menu en met verse, duurzame producten.

Wilt u een kok voor thuis?

Le Premier Chef koopt de beste kwaliteit producten voor uw ‘Kok aan huis’ in. Wij kunnen de catering volledig voor u verzorgen met een professionele Chef-kok. U kunt er ook voor kiezen de gerechten te laten bezorgen en u maakt het zelf af. Een kok aan huis met Le Premier Chef is altijd een goed idee!

Kok_Aan_Huis_LePremierChef

Organiseert u een diner aan huis en bent u op zoek naar een professionele kok aan huis?

Wanneer u op zoek bent naar een kok op locatie, dan bent u bij Le Premier Chef in de juiste keuken aangekomen. Wij bieden diverse soorten catering aan. Van heerlijke hapjes tot volledige buffetten met fantastische salades en goede stukken vis en vlees als zeebaars en tournedos. Van catering aan huis bezorgen tot live koken bij u thuis waarbij u en uw gasten kunnen zien hoe de bereiding plaats vindt.

Le Premier Chef staat voor professioneel, vakbekwaam, passie voor koken en liefde voor eerlijke, liefst biologisch, producten direct bij de bron gehaald. Wilt u zeker zijn dat uw gasten een geweldige culinaire ervaring hebben?

Een kok aan huis is altijd een succes. Geen voorbereidingsstress, voldoende tijd voor uw gasten en geen rommel achteraf. Hieronder staan catering suggesties die Le Premier Chef onder anderen aanbiedt. Maar iedere catering aan huis kunnen wij op maat maken. Laat ons weten hoe uw ‘Kok aan Huis’ aan de slag mag!

Suggesties:

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief