Homecooking

Homecooking:
Alle thuis diners zijn vanaf 15 personen te bestellen voor onderstaande prijs.
Indien minder personen wordt er een meerprijs berekend.

Helaas hebben ook wij te maken met de prijsstijgingen van de producten. Hierdoor zijn onderstaande prijzen een richtlijn. Wij hopen op uw begrip.

3 gangen € 49,50 per persoon

4 gangen € 54,50 per persoon

5 gangen menu € 59,50 per persoon

6 gangen menu € 64,50 per persoon

7 gangen menu € 72,50 per persoon

Voor iedere gang maakt u een keuze uit 2 gerechten waar uw gezelschap een keuze uit kan maken. De keuze van uw gezelschap vernemen wij graag 3 dagen voor het event. Iedere extra gang is € 7,50 per persoon.

Voorgerecht opties:

  • Salade gerookte runder Ribeye met mango chutney, krokante ontbijtkoek en vijgen
  • Gerookte zalm, tonijn Tataki (in sesamzaad gepaneerd en kort aangebakken) met limoen mayonaise en wakame salade (meerprijs €4,75 per persoon)
  • Salade gerookte zalm met limoen crème fraîche en een kleine garnalencocktail
  • Burrata met gefrituurde basilicum, truffelmayonaise, mesclun en balsamico reductie
  • Klassieke Vitello tonnato met verse tonijn (meerprijs €4,75 per persoon)
  • Coquilles met Serranoham en rozemarijn
  • Steaktartaar van gerookte biet met sinaasappel gel, peterselie en mosterd 🌱

Tussengerecht opties:

  • Runderbouillon met rilette van eend
  • Soep van het seizoen (🌱)
  • Bisque van kreeft met fruit de mer
  • Kaasplank
  • Spoom

Hoofdgerecht opties:

  • Eendenborstfilet met paddenstoelen, aardappelgarnituur, verse groenten en sinaasappel chocolade saus
  • Gebakken kabeljauwfilet met kruidenkorst en gamba’s, aardappelgarnituur, verse groenten en beurre blanc
  • Gegrilde entrecôte gekarameliseerd met mosterd en bruine suiker, aardappelgarnituur en verse groenten 
  • Zwarte tagliolini met gegrilde gamba en coquille St. Jaques, groene pesto en zongedroogde tomaat en beurre blanc
  • Op de huid gebakken zeebaarsfilet met rivierkreeftenstaartkjes, verse groenten, aardappelgarnituur en kreeftensaus 
  • Runder rib-eye Black Angus gegrild met verse groenten, aardappelgarnituur en saus van gepofte knoflook.*
  • Roulleau van parelhoen gevuld met truffel, spitskool en eekhoorntjes brood, aardappelgarnituur, verse groenten en jus van gevogelte met port en vanille
  • Surf en Turf (gegrilde tournedos en gebakken gamba’s) met rosevalaardappel op smaak gebracht met rozemarijn en tijm en rode wijnsaus (meerprijs € 7,50 per persoon)*
  • Zacht gegaarde gegrilde knolselderij met paddenstoelenstoof, truffelpuree en gebrande hazelnoten. 🌱

*Bearnaise suas live getikt is als optie mogelijk vanaf 4 personen met een meerprijs van €2,50 p.p.

Dessert opties:

  • Witte chocolade panna cotta met gemarineerd rood fruit, chocolade ijs
    en bastogne crumble
  • Dame Blanche met huisgemaakte warme chocolade saus
  • Crêpe Suzette (flensje met vanille-ijs en Grand Marnier-sinaasappelsaus)
  • Mango bavaroise met citroen ijs
  • Pure chocolade mousse met bosvruchten ijs
  • Crème Brûlée van citroengras
  • Witte chocolade mousse met gemarineerde aardbeien en Oreo crumble (van oktober tot maart worden de aardbeien vervangen)
  • Bavaroise van pure chocolade met saus van mint en After Eight
  • Grand Dessert (meerprijs € 5,50 per persoon)

Wijnarrangement v.a. € 22,50 per persoon  voor een 3 gangen diner. 

BOB-arrangement v.a.€ 12,50 per persoon voor een 3 gangen diner. 

Fris-arrangement v.a. € 7,50 per persoon voor een 3 gangen diner. 

Wij willen u graag volledig ontzorgen door een van onze drankenarrangementen aan uw diner toe te voegen. 
Bij alle arrangementen staat plat en bruisend water op tafel. Bij het wijnarrangement krijg u bij iedere gang een passend glas wijn. Bij het BOB-arrangement geniet u mee met de wijnen alleen in een kleinere hoeveelheid zodat u nog mag rijden. Bij het fris arrangement zorgen wij voor een standaard assortiment aan frisdranken (cola, cola zero, fanta, sprite en vruchtensap). 
Bij meer gangen rekenen wij een meerprijs van € 5,50 per gang. 

Volledig verzorgde tafel v.a. € 9,50 per persoon voor een 3 gangen diner. 

Om het diner helemaal af te maken en uw ervaring ultiem te maken, verzorgen wij graag ook de tafel. We dekken de tafel met linnen op, bestek en glaswerk. Daarnaast verzorgen wij verse bloemdecoratie. Bij meer gangen rekenen wij een meerprijs van € 2,50 per gang. Wilt u nog heerlijk natafelen? Wij kunnen de laatste spullen de volgende dag komen halen. De kosten hiervoor zijn € 25,00 plus de reiskosten van de offerte. 

Reiskosten

Wij berekenen reiskosten los op de offerte. 

 

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 76 beoordelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief