Homecooking

Homecooking 3 gangen € 47,50 per persoon

Salade gerookte runder Ribeye met truffelmayonaise, krokante ontbijtkoek en vijgen

Of

Gerookte zalm, tonijn Tataki (in sesamzaad gepaneerd en kort aangebakken) met

limoen mayonaise en wakame salade

******

Eendenborstfilet met paddenstoelen en sinaasappel chocolade saus

Of

Gebakken kabeljauwfilet met kruidenkorst en gamba’s

Beide gerechten worden geserveerd met een aardappeltruffeltaartje en

seizoensgroente

******

Witte chocolade panna cotta met gemarineerd rood fruit, chocolade ijs

en mint kletskop

Homecooking 4 gangen Menu I € 49,50 per persoon

Salade gerookte Runder Rib-eye met balsamico stroop, frambozen kletskop en pijnboompitjes.

Of

Salade gerookte zalm met limoen crème fraîche en een kleine garnalencocktail

******

Soep van het seizoen

******

Gegrilde entrecôte gekarameliseerd met mosterd en bruine suiker

Of

Kabeljauwfilet met een korst van pesto en broodkruim en een Saffraan witte wijn saus

Beide gerechten worden geserveerd met seizoen groenten en aardappelgratin.

******

Grand Dessert met Mango bavaroise, Chocolademousse, Crème Brûlée en twee bolletjes Sorbetijs

Homecooking 4 gangen Menu II € 50,00 per persoon

Tafelhapje:
Crudité met dips van basilicum mayo, tomaat knoflook mayo, en olijven

Amuse:
Coppa di Parma met mooi gerijpte gorgonzola en in knoflook gegaarde cherry tomaat

1e gang:
Burrata met gefrituurde basilicum, truffelmayonaise, mesclun en balsamico reductie

2e gang:
Zwarte tagliolini met gegrilde gamba en coquille St. Jaques, groene pesto en zongedroogde tomaat en beurre blanc

3e gang:
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met vongole, asperge tips, haricots verts omwikkeld met katenspek, bospeen crème van pastinaak, en kreeftensaus

4e gang:
Witte chocolade panna cotta met gemarineerd rood fruit, amandel crunch en chocolade ijs.

Homecooking 6 gangen menu  € 62,50 per persoon

Huisgemaakte runderlende met honing-mosterd dressing en een crouton met maanzaad, sesam en zeezout.

******

Gebakken parelhoenfilet met een jus van sinaasappel, gemarineerde vijgen en pistache noten op pastinaakpuree .

******

Soep van waterkers met julienne van komkommer, paprika en een knoflook crouton.

******

Spoom, frisse cocktail van lychee, mint en champagne

******

Kabeljauw filet met een korts van brooskruim en pesto, een champignon risotto en een jus de veau met prosciutto ham.

Of

Runder rib-eye Black Angus gegrild met huisgemaakte frites, seizoen groenten en a la minute getikte bearnaisesaus.

******

Aardbeien gemarineerd in balsamico azijn met een vanille bavaroise en After Eight en slagroom

 

Homecooking de luxe € 70,00 per persoon

Amuse opties 3 per psersoon:

  • Verse sushi
  • Tomaten crostini met gerookte runderlende
  • Knoflook ciabatta met eendenlevermousse en frambozen kletskop
  • Spiesje caprese (buffel mozzerella en cherry tomaat gemarineerd in de pesto.

Voorgerecht opties: (1 keuze per gezelschap)

  • Bisque van kreeft met fruit de mer
  • Runderboullion met rilette van eend
  • Klassieke Vitello tonnato
  • Coquilles met Serranoham en rozemarijn

Hoofdgerecht vis opties: (1 keuze per gezelschap)

  • Kabeljauwfilet met aardappel mousseline, Hollandse garnalen, zwarte pasta en beurre rouge
  • Gebakken gamba’s met harricots verts, waspeen en verse doperwten, witte tagliatelle en Safraansaus
  • Sliptongfilet met amandine aardappelen, spinazie, rivierkreeftenstaartjes en kreeftensaus
  • Reuze gamba’s in knoflook gebakken met witte en wilde rijst, waterkerssalade en tomatendragonsaus
  • Zeeduivelfilet met parmaham omwikkeld geserveerd met spinazie, tomatenpasta en limoen jus de veau

Hoofdgerecht vlees opties: (1 keuze per gezelschap)

  • Gegrilde Limousin entrecote met zomergroenten, aardappeltruffel puree en groene-peper roomsaus
  • Gebakken eendenborst filet met aardappeltaart, spinazie paksoi en paddestoelen met een saus van sinaasappel, chocolade en dragon.
  • Roulleau van parelhoen gevuld met truffel, spitskool en eekhoorntjes brood, aardappelgratin en gemengde groente en jus van gevogelte met port en vanille.
  • Surf en turf (gegrilde tournedos en gebakken gamba’s) met rosevalaardappel op smaak gebracht met rozemarijn en thijm en live getikte Beairnaise saus

Tussengerecht:

  • Kaasplateau met 4 soorten kazen

Grand dessert:

  • Bavaroise van pure chocolade met een saus van mint en after eight
  • Creme brulee van citroengras
  • Witte chocolade mouse met sinaasappelsaus en frambozen kletskop
  • Cassis en citroen sorbetijs.

 

Alle thuis diners zijn vanaf 15 personen te bestellen voor bovenstaande prijs.
Indien minder personen wordt er een meerprijs berekend.

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.