Freelance kok

Een goede kok vinden in deze tijd is lastig. Le Premier Chef biedt uitkomst. Omdat Nils zelf ook een horeca ondernemer is geweest, weet hij hoe moeilijk het is om goed personeel te vinden. Voor langdurig ziekte vervanging of om de pieken in het jaar op te vangen is een freelance kok ideaal. Bij Le Premier Chef is het allemaal mogelijk.

Een interim Chef-kok nodig?

Le Premier Chef is op verschillende manieren in te zetten. Als interim chef-kok of als zelfstandig werkend kok. Maar ook kan hij helpen bij het inzetten van een nieuwe menu kaart met de recepten en opmaak per gerecht. Of bij de herinrichting van een nieuwe keuken. Advies van een ervaren chef-kok die veel verschillende keukens heeft gezien kan hierbij een meerwaarde zijn. Een goede routing in uw keuken is essentieel voor de snelheid van het meegeven van de gerechten.

Wilt u een freelance chef?

Het is belangrijk om uw keuken goed te laten draaien. Door een freelancer van Le Premier Chef in te zetten, weet u dat de keuken in goede handen is wanneer de chef een dagje vrij is. Een freelance chef kunt u inzetten voor een tijdelijke periode zoals in het zomerseizoen of bij langdurig ziekte maar u kunt ook kiezen voor een structurele invulling waardoor u een stabiel team creëert. Genoeg redenen om in gesprek te gaan.

Op zoek naar een freelance kok?

Wanneer u op zoek bent naar een freelance kok, dan bent u bij Le Premier Chef in de juiste keuken aangekomen. Wij bieden diverse mogelijkheden in de vorm van freelance werk. Door de horeca ervaring die Le Premier Chef met zich meebrengt zijn wij ook een goede sparringpartner. Samen kunnen wij met jullie de knelpunten bespreken en omzetten naar een plan van aanpak. Maak een afspraak en vertel ons wat u nodig heeft en wij bieden een passende oplossing.

Hieronder staan een aantal opties die Le Premier Chef onder andere aanbiedt. Iedere keuken is anders en dus kunnen wij de freelance klus op maat voor u maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Chef-kok/Sous-chef

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een (nieuwe) keuken? De structuur neerzetten en/of menukaart samenstellen met de daarbij behorende recepturen en opmaak. Dit kan met een freelancer van Le Premier Chef. Grote voordeel van een freelancer is één vast bedrag inclusief. Dus geen pensioenkosten, zorgkosten, ziekte kosten. Geef uw behoeftes aan ons aan en we maken er samen een succes van.

Zelfstandig werkend kok

U kunt Le Premier Chef inhuren als tijdelijk zelfstandig werkend kok ter vervanging van ziekte of anders. Geen loonbelasting, sociale premies of andere personeelslasten. Gewoon een vast tarief per uur!

Nieuwe menukaart inzetten

Er zijn momenten wanneer u hulp kunt gebruiken bij het samenstellen van een menukaart zoals wanneer u (tijdelijk) geen Chef-kok heeft of u heeft een jonge ambitieuze kok die nog niet de ervaring heeft een menukaart samen te stellen. Samen met uw keukenteam stellen we een nieuwe kaart op. Le Premier Chef verzorgt de recepturen en foto’s van de opmaak van de gerechten. Tevens zal de freelancer een week in uw keuken meedraaien ter begeleiding. Meer weten, neem dan nu contact op!

Freelance_Kok_LePremierChef

Live koken / Demo koken

Dit biedt uitkomst voor bedrijven die een product willen promoten zoals een Weber die zijn beste BBQ wil presenteren of een bedrijf die zijn bijzonder foodproduct op de horeca vakbeurs wil presenteren. Heeft u een product te promoten, laat het ons weten en wij helpen u bij de uitvoering.

Wanneer u met een freelancer van Le Premier Chef wilt werken worden de volgende afspraken op papier gezet:

  • Periode dat de opdracht loopt. 2 weken voor afloop wordt besproken of de opdracht verlengt wordt.
  • Tussentijd opzeggen, welk termijn wordt afgesproken
  • Aantal uur per week en een minimaal aantal uren per dag
  • Uurloon exclusief BTW
  • Reiskosten per dag of per kilometer
  • Vaste vrijdagen
  • Vakanties die staan gepland worden besproken en vastgelegd.

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 109 beoordelingen