Kerstmenu

Kerst staat weer voor de deur en dat betekend gezellig samenzijn, lekker eten en drinken. Maar dat betekend ook dat er weer iets moois op tafel moet komen. Dit geeft voor de een meer spanning dan de ander. Recepten uitzoeken, boodschappelijstjes maken, inkopen doen, dit is met het menu van Le Premier chef verleden tijd. Wij kopen in, bereiden alles voor en met een uitgebreide instructie video legt u de laatste hand aan het hoofdgerecht.
Makkelijker kunnen wij het u niet maken, maar lekker is het zeker!

Kerstmenu

Kerstdiner bestelformulier

Geeft hier in hoeveel u van elk product wilt. Bestellen kan tot 21-12-2023. U bestelling kan tussen 11 en 13 uur worden opgehaald op de dag van bestelling bij onze productie locatie op de Katernstraat 31b Almere. Wanneer u uw bestelling een andere dag wilt ophalen, kunt u dit in de opmerkingen plaatsen. Betaling via een betaalverzoek, welke wij u in week 51 sturen.

Naam(Vereist)
Telefoonnummer
E-mailadres
Datum(Vereist)
Adres(Vereist)
Voorgerecht: Gerookte runderlende met appel-rozijn salade, kastanjes en gemarineerde vijgen
Prijs: 10,50 €
Voorgerecht: Bombe van Graved Lachs met Riesling mayonaise, zoet zure cherry tomaat, kruidensla, grapefruit, sinaasappel, groene asperges en vinaigrette
Prijs: 10,75 €
Voorgerecht: Crostini met blauwschimmelkaas, hazelnoot, mint, gegrilde perzik en balsamico honing 🌱
Prijs: 9,75 €
Tussengerecht: Bisque met zeevruchten met saffraan room en crostini
Prijs: 9,50 €
Tussengerecht: Courgettesoep met lavas en crème fraîche 🌱
Prijs: 8,50 €
Tussengerecht: Pompoensoep met knoflook crostini en truffel ravioli 🌱
Prijs: 8,50 €
Hoofdgerecht: Eendenborstfilet met saus van sinaasappel en pure chocolade, verse groente en aardappel garnituur
Prijs: 21,50 €
Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met saus van sinaasappel en pure chocolade, verse groente en aardappel garnituur
Prijs: 24,50 €
Hoofdgerecht: Diamanthaas met paddenstoelen- rode wijn saus, verse groente en aardappelgarnituur
Prijs: 21,50 €
Hoofdgerecht: Op de huid gebakken zeebaarsfilet met Argentijnse gamba’s, risopasta, zeewier, venkelsalade Citrus crème fraîche en verse groente
Prijs: 22,50 €
Hoofdgerecht: Aubergine hässelback met geitenkaas en honing, fondant aardappelen en pittige tomatensaus 🌱
Prijs: 19,50 €
Dessert: Chocolade tiramisu met gemarineerde kersen, witte chocolade, hazelnoot crumble en koffiebonen
Prijs: 9,50 €
Dessert: Panna Cotta met marsepein, speculaassiroop, frambozen, bramen en bosvruchten coulis
Prijs: 9,50 €
Dessert: Kaasplankje, 3 soorten kaas met vijgennotenbrood en druiven (ook als extra gang te bestellen)
Prijs: 12,50 €
Totaalbedrag
U kunt hier eventuele allergienen of andere opmerkingen plaatsen

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 106 beoordelingen