Kerstmenu

Kerst staat weer voor de deur en dat betekend gezellig samenzijn, lekker eten en drinken. Maar dat betekend ook dat er weer iets moois op tafel moet komen. Dit geeft voor de een meer spanning dan de ander. Recepten uitzoeken, boodschappelijstjes maken, inkopen doen, dit is met het menu van Le Premier chef verleden tijd. Wij kopen in, bereiden alles voor en met een uitgebreide instructie video legt u de laatste hand aan het hoofdgerecht.
Makkelijker kunnen wij het u niet maken, maar lekker is het zeker!

Kerstmenu

Kerstdiner bestelformulier

Geeft hier in hoeveel u van elk product wilt. U bestelling kan tussen 12 en 15 uur worden opgehaald op de dag van bestelling bij onze productie locatie op de Katernstraat 31b. Wanneer u uw bestelling op een andere dag wilt ophalen, kunt u dit in de opmerkingen plaatsen. Betaling via een betaalverzoek, welke wij u in week 51 sturen.
Naam(Vereist)
Telefoonnummer
E-mailadres
Datum(Vereist)
Adres(Vereist)
Voorgerecht: Gerookte eendenborst met sinaasappel chutney, suikerbrood croutons en frambozendressing. Mogelijkheid om uit te breiden met eendenlever supplement voor € 4,50.
Prijs: 9,75 €
Voorgerecht: Carpaccio met Grana Padano, pesto kruidensla en truffel crème
Prijs: 9,50 €
Supplement eendenlever
Prijs: 4,50 €
Voorgerecht: Tonijn Tataki met wakame salade en soja gel
Prijs: 11,50 €
Voorgerecht: Carpaccio van gerookte en gekookte biet met burrata, balsamico en vinaigrette van citroengrasthee🌱
Prijs: 9,50 €
Tussengerecht: Bisque van schaal en schelpdieren met saffraan crème en knoflook croutons
Prijs: 8,75 €
Tussengerecht: Wildbouillon met paddenstoelen, truffel crème en knoflook croutons
Prijs: 7,50 €
Soep van gerookte paprika en tomaat met kruiden crème 🌱
Prijs: 7,50 €
Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met port/rode wijn jus, sjalotten, pastinaak crème, verse groenten en aardappel truffel taartje. Mogelijkheid om uit te breiden met eendenlever supplement voor € 4,50.
Prijs: 22,50 €
Hoofdgerecht: Zeebaarsfilet met Argentijnse gamba, limoen beurre blanc, zwarte olijven crumble, pastinaak crème, verse groenten en aardappel truffel taartje
Prijs: 19,50 €
Hoofdgerecht: Ravioli met pompoen, biet, wortel, gorgonzola en paddenstoelen, pastinaak crème, verse groenten en aardappel truffel taartjet 🌱
Prijs: 17,50 €
Dessert: Pavlova met passievruchten, limoen-passievruchten curd en witte chocolade galettes
Prijs: 8,50 €
Dessert: Panna Cotte van witte chocolade, gemarineerd rood fruit en Oreo
Prijs: 8,50 €
Dessert: Kaasplankje, 3 soorten kaas met vijgennotenbrood en druiven (ook als extra gang te bestellen)
Prijs: 11,50 €
Totaalbedrag
U kunt hier eventuele allergienen of andere opmerkingen plaatsen

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 80 beoordelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief