Diner aan huis

Thuis dineren alsof u in een restaurant bent, lijkt dat niet fantastisch? Gasten bij u thuis uitnodigen en samen genieten van een heerlijk diner aan huis.

Een diner aan huis verzorgd?

Wanneer u een diner thuis wilt verzorgen is het fijn wanneer u niet zelf in de keuken hoeft te staan en gezellig kan bijkletsen met uw gasten. Le Premier Chef biedt hierin uitkomst. Wij bespreken uw wensen en stellen hier een passend diner voor samen. Een diner aan huis op maat met verse, duurzame producten.

Diner_aan_huis

Wilt u catering voor uw diner aan huis?

Een lekker stuk vlees koop u bij de slager, een goede moot vis koop u bij de visboer, maar een geweldig stuk vlees en moot vis voor uw ‘Diner aan Huis’ bestelt u bij Le Premier Chef. Wij kunnen het diner volledig verzorgen met een professionele kok. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf de laatste hand te leggen aan de gerechten en de producten alleen te laten bezorgen. Een diner aan huis met Le Premier Chef is altijd een goed idee!

Organiseert u een diner aan huis en bent u op zoek naar catering?

Wanneer u op zoek bent naar een cateraar aan huis, bent u bij Le Premier Chef bij de juiste keuken aangekomen. Wij bieden diverse soorten diners aan. Van een gangen diner tot een walking dinner. Le Premier Chef staat voor professioneel, vakbekwaam, passie voor koken en liefde voor eerlijke en biologische producten van topkwaliteit. Wilt u zeker zijn dat de gasten een geweldige culinaire ervaring beleven? Neem dan contact op met Le Premier Chef.

Diner_Aan_Huis

Een ‘Diner aan Huis’ is altijd een succes, zeker met een professional in uw keuken. Hieronder staan catering suggesties die Le Premier Chef aanbiedt. Ieder diner kunnen wij ook op maat maken. Laat ons weten hoe uw diner aan huis er uitziet!

Wilt u meer dan alleen catering? Le Premier Chef kan u met veel verschillende leveranciers faciliteren. Wat dacht u van een Eventplanner die u ondersteunt bij de organisatie en aankleding van het diner.

Suggesties:

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief