Catering op locatie voor bedrijven en particulier, kwaliteit is onze zekerheid!

Als wij aan catering denken, dan zien wij heerlijke gerechten voor ons. Een variatie van smaakvolle hapjes en fantastische ervaringen. Van een walking diner met de meest lekkere kleine gerechtjes tot een uitgebreide broodjes lunch voor een (zakelijke) bijeenkomst. Wat kunnen wij voor u doen?

Le Premier Chef staat voor kwaliteit. Wij maken de mooiste en lekkerste gerechten voor u klaar. De smaak en de ervaring die u en uw gasten hebben staat bij ons centraal. De ervaring van een evenement valt of staat bij de kwaliteit van de gerechten. De Mediterrane keuken, Frans, Spaans en Italiaans, is onze specialiteit.

Catering op locatie

Zoveel opties, zoveel mogelijkheden, weet u wat voor catering u zoekt? Hieronder staan een aantal suggesties voor een catering bij u thuis of bij u op de zaak.

Bedrijfscatering

Bedrijfsfeesten, kerstborrels, zakelijke diners, broodjes voor de lunch of een uitgebreid gangen diner, bedrijfscatering is een breed begrip.

Le Premier Chef helpt u graag om uw zakelijke lunch of diner te verzorgen in een relaxte sfeer op uw locatie. Le Premier Chef biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van catering en past het aan naar uw culinaire wensen.

Home cooking

Genieten van een compleet georganiseerd diner in uw eigen omgeving met vrienden, familie of zaken partners. Geheel naar eigen wensen ingevuld zoals het aantal gangen en de soort gerechten. Wij nemen alle zorgen uit handen. Dat betekent voor u geen voorbereidingsstress, geen rommel en geen afwas achteraf.

Het is ook mogelijk om bij het diner een wijnarrangement bij te boeken.

Thuis genieten is nog nooit zo fijn geweest! Er wordt voor u gekookt door uw eigen privé Chef-kok. De Chef-kok vertelt u en uw gasten graag welke smaken er in de gerechten verwerkt zitten. Daarbij vertelt de wijnkenner alles over het bijpassende wijnarrangement.

thuiskok-le-premier-chef

BBQ

Welk soort BBQ u ook wenst, ik regel het geheel voor u. Alles op de BBQ live voor u bereidt. Een ontspannen manier om met uw gasten te genieten van elkaars gezelschap onder een genot van lekker eten. Een heerlijke wijn zal hier niet bij ontbreken.

Belegde broodjes

Bestel de lekkerste lunch broodjes of maaltijdsalades bij Le Premier Chef. U kunt bestellen tot uiterlijk 19.00 uur ’s avonds voor de volgende dag. De bestelling kan worden bezorgd op een door u gewenste tijd. Geef de aflevertijd dus duidelijk aan bij de bestelling. Bestellingen boven de € 25,00 worden gratis bezorgd binnen een straal van 10 km, berekend vanaf de locatie van Le Premier Chef. Indien u specifieke wensen of allergieën heeft, geef deze dan minimaal twee werkdagen voor de leverdatum aan ons door.

club sandwitch deluxe

Buffetten

Wat zijn uw buffet wensen? Le Premier Chef biedt diverse mogelijkheden in buffet vorm. Wist u dat u ook het buffet in uw eventthema kunt laten maken? Laat ons weten wat uw eventthema is en wij maken een passend themabuffet.

Bruiloften catering

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een catering die op de gekozen locatie alles naar jullie wens kan verzorgen? Laat Le Premier Chef jullie wensen weten en wij maken er met elkaar een onvergetelijke dag van. Le Premier Chef kan jullie ook adviseren op het gebied van bruiloft leveranciers.

Andere voorbeelden van catering die wij graag voor u verzorgen, zijn:

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 109 beoordelingen