Catering voor bedrijven

De tijd is aangebroken, u bent op zoek naar een culinaire invulling voor uw bedrijf. Het is belangrijk dat u weet wat uw wensen zijn zodat de cateraar hierop kan inspelen. Le Premier Chef biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van catering en past het aan naar uw culinaire wensen.

Catering voor uw bedrijf nodig?

Le Premier Chef zal u ondersteunen bij uw catering. Wij gaan graag met u zitten om uw wensen goed in beeld te krijgen en zullen hierop een passend voorstel van maken. Gaat het om een uitgebreide lunch voor een vergadering of juist een mooi zakelijk diner op een bijzondere locatie? Iedere catering van Le Premier Chef maken wij op maat. Natuurlijk kunt u ook uit de geboden suggesties kiezen.

 

Wilt u een cateraar voor uw bedrijfsfeest?

Het voorbereiden van een bedrijfsfeest is geweldig. En wat is er nou leuker dan samen met een professional dat verrassende menu samen te stellen? Le Premier Chef neemt de catering uit handen door samen in gesprek te gaan en de meest geweldige culinaire invulling te bespreken. Le Premie Chef kan ook faciliteren met een eventmanager of ander gewenst personeel.

Organiseert u een bedrijfsfeest of vergadering en bent u op zoek naar catering?

Als u verantwoordelijk bent voor de catering van een bedrijfsfeest of vergadering met alles er op en er aan, dan wilt u graag kwaliteit en professionaliteit. Le Premier Chef is de professional die u zoekt. Wij hebben passie voor eten, zijn creatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Wilt u graag alles uit handen geven? Dan kunnen wij u een eventplanner aanbevelen. (www.wedding-planner.events)

Bij Le Premier Chef kunt u voor al uw catering wensen terecht.

Voor de lunch kunt u bijvoorbeeld heerlijke belegde broodjes, salades of andere fantastische maaltijden verkrijgen. Ook biedt Le Premier Chef heerlijke hapjes en kleine gerechtjes aan. Hoe lekker is dat bij een vrijdagmiddag borrel?

 

Tijdens een bedrijfsfeest kunt u natuurlijk kiezen voor een buffet, BBQ of een diner van meerdere gangen. Zo heeft Le Premier Chef nog veel meer suggesties die wij graag met u delen om de catering voor uw bedrijf tot een culinair hoogtepunt te brengen.

Wilt u meer dan alleen catering inhuren? Le Premier Chef kan u in verschillende leveranciers faciliteren. Wat dacht u van een eventplanner? De eventplanner ondersteunt u bij de organisatie van uw event.

Suggesties:

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 106 beoordelingen