Catering Lelystad

chef kok aan huis - le permier chef

Catering Lelystad

Bent u opzoek naar een cateraar in Lelystad?

Het keukenteam van Le Premier Chef helpen u graag. Mijn naam is Nils Brouwer, oprichter van Le Premier Chef. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de horeca. Door de jaren heen ben ik gevormd tot culinaire duizendpoot, een gepassioneerde kok die staat voor vakmanschap, culinair en zelfstandigheid. Ik hou van verse, eerlijke en biologische producten, direct bij de bron gehaald en van top kwaliteit.

Buffet catering in Lelystad

Wat zijn uw buffet wensen? Le Premier Chef biedt diverse mogelijkheden in buffet vorm. Wist u dat u ook het buffet in uw eventthema kunt nemen? Laat ons weten wat uw eventthema is en wij maken een passend themabuffet. Wij gaan graag verder dan de standaard pasta en rijst buffetten. Bekijk hier een aantal bestaande buffetten, maar uiteraard kunnen we alle buffetten op maat voor u maken.

Lunch catering in Lelystad

Bestel de lekkerste lunch bij Le Premier Chef. U kunt kiezen voor een uitgebreid gangen diner als lunch of heerlijke maaltijdsalades. Indien u specifieke wensen of allergieën heeft, geef deze duidelijk aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wist u dat Le Premier Chef ook heerlijke vegan gerechten kan bereiden? Bekijk hier welke heerlijke broodjes en salades te bestellen zijn! Uiteraard kunnen wij uw lunch ook op maat voor u maken.

lunch in Lelystad

Hapjes catering in Lelystad

Bij een feest of borrel horen lekkere hapjes. Le Premier Chef biedt heerlijke kleine gerechtjes of hapjes. Ook kunnen we deze in buffetvorm serveren. Bekijk hier welke heerlijke hapjes te bestellen zijn! Uiteraard kunnen wij uw lunch ook op maat voor u maken.

Walking dinner in Lelystad

Een walking dinner is een mooi alternatief voor een uitgebreid gangen diner aan tafel. Het geeft een informele sfeer doordat je de kleine gerechtjes ook goed vanuit de hand kan nuttigen. De meeste walking dinners bestaan uit minimaal 5 kleinere gerechten. Zo kunt u ook een waking dinner bereid vanaf de BBQ serveren. Bekijk hier een aantal bestaande gerechtjes waaruit het walking dinner kan worden samengesteld, maar uiteraard kunnen we alle gerechtjes op maat voor u maken.

Bedrijfscatering in Lelystad

Bedrijfsfeesten, kerstborrels, zakelijke diners, broodjes voor de lunch of een uitgebreid gangen diner, bedrijfscatering is een breed begrip. Le Premier Chef helpt u graag om uw zakelijke lunch of diner te verzorgen in een relaxte sfeer op uw locatie. Le Premier Chef biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van catering en past het aan naar uw culinaire wensen. Bekijk hier een aantal bestaande arrangementen. Uiteraard kunnen wij uw bedrijfscatering ook op maat voor u maken.

bedrijfscatering in Lelystad

Home cooking, uw eigen Chef-kok bij u thuis in Lelystad

Genieten van een compleet georganiseerd diner in uw eigen omgeving met vrienden, familie of zaken partners. Geheel naar eigen wensen ingevuld zoals het aantal gangen en de soort gerechten. Wij nemen alle zorgen uit handen. Dat betekent voor u geen voorbereidingsstress, geen rommel en geen afwas achteraf. Het is ook mogelijk om bij het diner een wijnarrangement bij te boeken. Thuis genieten is nog nooit zo fijn geweest! Er wordt voor u gekookt door uw eigen privé Chef-kok. De Chef-kok vertelt u en uw gasten graag welke smaken er in de gerechten verwerkt zitten. Daarbij vertelt de wijnkenner alles over het bijpassende wijnarrangement. Bekijk hier een aantal bestaande arrangementen. Uiteraard kunnen wij uw home cooking ook op maat voor u maken.

BBQ in Lelystad

Wat voor soort BBQ u ook wenst, wij regelen het helemaal voor u. Ook het concept walking BBQ behoord tot de mogelijkheden. 3 – 4 of 5 gangen, alles wordt live bereid op de BBQ. Een ontspannen manier om samen met uw gasten te genieten van elkaars gezelschap onder het genot van lekker eten. Een heerlijk glas wijn (of ander drankje) kan hier niet bij ontbreken. Bekijk hier een aantal bestaande BBQ arrangementen. Uiteraard kunnen wij uw BBQ ook op maat voor u maken.

Belegde broodjes in Lelystad

Bestel de lekkerste lunchbroodjes of maaltijdsalades bij Le Premier Chef. U kunt bestellen tot uiterlijk 19.00 uur ’s avonds voor de volgende dag. De bestelling kan worden bezorgd op een door u gewenste tijd. Geef de aflevertijd dus duidelijk aan bij de bestelling. Bestellingen boven de €25,00 worden gratis bezorgd binnen een straal van 10 km, berekend vanaf de locatie van Le Premier Chef. Indien u specifieke wensen of allergieën heeft, geef deze dan minimaal twee werkdagen voor de leverdatum aan ons door. Bekijk hier welke heerlijke broodjes en salades te bestellen zijn! Uiteraard kunnen wij uw lunch ook op maat voor u maken.

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 109 beoordelingen