Catering aan huis

Wat is het fijn om familie en vrienden om u heen te hebben. Met catering aan huis maakt u het uzelf gemakkelijk. U hoeft zelf niets voor te bereiden, u heeft geen rommel of afwas achteraf en u heeft alle tijd voor uw gasten!

Catering aan huis?

Wanneer u thuis gasten uitnodigt is catering aan huis wel zo makkelijk. Het is vaak een kunst om lekkere dingen te bedenken: welke hapjes gaan we maken en wat doen we met het eten. Daarnaast is het nog eens een uitdaging om alles juist in te kopen en het kost veel tijd. Winkel in, winkel uit, alles voor de beste kwaliteit. Wat ook veel tijd in beslag neemt is de voorbereiding, alles wilt u zo goed mogelijk volgens het recept bereiden.

Bespaar uzelf al deze moeite en kies voor Le Premier Chef. Samen nemen wij uw wensen door en maken hier een passende catering voorstel bij. Catering aan huis op maat met verse, duurzame producten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keuze uit één van de geboden catering suggesties te maken.

Wilt u een cateraar voor thuis?

Le Premier Chef koopt de beste kwaliteit producten voor de catering aan huis in. Wij kunnen de catering volledig voor u verzorgen met een professionele Chef-kok en eventueel bedienend personeel. Zo worden de gerechten live bereid door de chef en geserveerd door de bediening alsof u in een restaurant bent, alleen dan op een eigen gekozen locatie.

 

Wij kunnen ook alles afleveren en klaarzetten zodat u en de gasten gelijk kunnen genieten van al het heerlijks.

Er zijn vele mogelijkheden bij Le Premier Chef voor catering aan huis. Een catering aan huis met Le Premier Chef is altijd een goed idee!

Organiseert u een diner aan huis en bent u op zoek naar catering?

Wanneer u op zoek bent naar catering aan huis, dan bent u bij Le Premier Chef in de juiste keuken aangekomen. Wij bieden diverse soorten catering aan. Van hapjes tot volledige buffetten met heerlijke salades en goede stukken vis en vlees. Van catering aan huis bezorgen tot live catering aan huis waarbij de gerechten a la minute bereid worden.

Le Premier Chef staat voor professionaliteit, vakbekwaam, passie voor koken en liefde voor eerlijke, liefst biologische producten en van topkwaliteit. Wilt u zeker zijn dat uw gasten een geweldige culinaire ervaring beleven?

 

Catering aan huis is altijd een succes. Geen voorbereidingsstress, voldoende tijd voor de gasten en geen rommel achteraf. Hieronder staan catering suggesties die Le Premier Chef onder anderen aanbiedt. Iedere catering aan huis kunnen wij voor u op maat maken. Laat ons weten hoe uw favoriete catering aan huis er uitziet!

Wilt u meer dan alleen catering inhuren? Le Premier Chef kan u in verschillende leveranciers faciliteren. Wat dacht u van een Eventplanner? Deze eventplanner ondersteunt bij de organisatie van de catering.

Suggesties:

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 106 beoordelingen