Bruiloft catering

Ja, jullie gaan trouwen!
Eén van de mooiste dagen van jullie leven, daar willen jullie volop van genieten.

In de voorbereidingen denken jullie na over ieder detail, de aankleding, een mooie locatie, maar ook de hapjes en het diner: allemaal factoren die jullie bruiloft uniek maken. Le Premier Chef helpt om alles culinair op maat te maken.

Le Premier Chef helpt graag

Le Premier Chef ondersteunt graag bij jullie keuzes in hapjes en diner stijl. Wij gaan met jullie in gesprek om duidelijk te hebben wat de wensen zijn. Ook willen wij graag jullie ideeën horen. Alle bruiloft catering wordt op maat gemaakt en aangepast aan het thema van deze dag. Natuurlijk mogen jullie ook gebruik maken van de vaste suggesties die op de site staan.

Organiseert u een bruiloft en bent u op zoek naar een cateraar?

Wanneer u als professional op zoek bent naar een cateraar om te kunnen voldoen aan uw wensen en die van uw cliënten is Le Premier Chef een goede keuze. Samen met u gaan wij in gesprek over de wensen van uw cliënten en maken daar een passend menu voor.

Al uw catering wensen kunnen door Le Premier Chef worden vervuld. Wat dacht u van een diner bestaande uit meerdere gangen? Een mooi diner aan prachtige ronde of juist lange tafels? Ieder gerecht wordt geserveerd op een prachtig opgemaakt bord.

Of wilt uw client juist een een walking dinner? Lekker informeel, luxe kleine gerechtjes eten die geserveerd worden in verschillende gangen. Hierbij kunt u lekker rouleren door de diner ruimte en genieten van de gezelligheid.

Een buffet catering kan dezelfde informele sfeer bieden op een bruiloft. Dit is altijd zeer goed aan te passen op het thema van de dag. En wat dacht u van een BBQ? Mooie producten als een halve kreeft, gamba’s en tournedos. Met deze gerechten brengt u de BBQ op een ander niveau.

Willen jullie een cateraar voor jullie bruiloft?

Het voorbereiden van jullie mooiste dag is fantastisch en hoe leuk is het om dan zelf de catering voor jullie bruiloft te kunnen samenstellen. Le Premier Chef neemt de catering graag uit handen door samen in gesprek te gaan over de perfecte culinaire beleving.

Zo heeft Le Premier Chef nog vele meer suggesties die wij graag delen om jullie Bruiloft tot een hoogtepunt te brengen. Willen jullie meer dan alleen catering? Wij hebben een weddingplanner en professioneel ceremoniemeester die jullie kan bij staan in de voorbereidingen. Zo creëren wij samen jullie sprookje. (www.wedding-planner.events).

bruiloft- le prermier chef

Suggesties:

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 109 beoordelingen