Thuis uit eten met Le Premier Chef

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 34 beoordelingen

Fijn dat u er bent. Wij hebben (h)eerlijke gerechten voor u klaar staan. Vergeet niet duidelijk uw adres te noteren. Alvast bedankt voor uw bestelling en tot snel.

 

Weekmenu 18 januari t/m  24 januari :

Voorgerecht opties:
– Paprikasoep € 6,50
– Klassieke garnalen cocktail € 8,75
– Carpaccio € 7,50
– Bieten salade met feta € 7,50
– Brood met huisgemaakte kruidenboter € 2,50

Hoofdgerecht opties:
– Gegrilde kip Bonne Femme € 10,50
–  Entrecote met kruidenboter, pofaardappel met spekjes en crème fraiche en verse dag groenten € 12,50
– Pasta zalm en rivierkreeftjes enn teriyakisaus € 12,50
– Herten biefstuk met rode wijn saus, gebakken paddenstoelen, kriel met amandelschaafsel  en verse seizoen groenten € 14,50
Paddenstoelen ravioli met spinazie, gerookte bieten en gorgonzola €11,50

– Kindergerecht: Spaghetti € 6,50


Dessert optie:
– Aardbeien Romanoff (licht gezoete slagroom met wodka) € 4,50
– Pure chocolade mousse met vanillesaus en chocolade ijs € 4,50
– Vegan Brownie met frambozen ijs € 5,50

Borrelopties:
Borrelplank € 12,50 (voor 4p)
Franse kaas, Spaanse worst, olijven, rauwkost met dip, tapenade en brood

Luxe borrelplank € 17,50 (voor 4p)
Franse kaas, Spaanse worst, olijven, gehakballetjes in tomatensaus, knoflook gamba’s, gerookte zalm, garnalen, tapenade en brood

Fruit de mer plateau 92,50 voor 4 p.
(te bestellen v.a. 4 p en 2 dagen vooruit doorgeven i.v.m bestelling bij de visboer)

Oesters (2 p.p.), Black tiger gamba’s, coquilles, kokkels, vongole, mosselen, scheermessen, steurgarnalen, mignonette (rode wijnazijn met sjalotten), limoen mayonaise, cocktailsaus

 

Wilt u een chefkok aan huis of andere catering opties weten? Bel dan met 06-46096568 of stuur een Whatsapp.