Thuis uit eten met Le Premier Chef

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 20 beoordelingen

Fijn dat u er bent. Wij hebben (h)eerlijke gerechten voor u klaar staan. Bekijk het menu en loop dan het formulier per dag langs. Vergeet niet duidelijk uw adres te noteren. Alvast bedankt voor uw bestelling en tot snel.

 

Weekmenu 1 juni t/m 7 juni

 

WEEKSPECIAL: POKE BOWL; Sushirijst, zalm, avocado, komkommer, wakame, edamame en ponzu mayonaise €10,50
Bent u vegetariër? Dan kunnen wij op iedere gewenste dag een aanpassing in het gerecht voor u maken.
Wij hebben voor bij de gerechten ook een heerlijke exclusieve wijn in wit, rose en rood. Per fles € 14,95

 

Maandag 1 juni
Voorgerecht optie: Japans gemarineerde gerookte zalm met wakame, wasabi en gember € 8,75
Daggerecht: Biefstuk van de gril, verse dag groenten, pofaardappel met spek en truffel en een champignonroomsaus € 12,50
Dessert van de dag: Pure chocolade mousse met vanillesaus en chocolade ijs € 3,50
Dinsdag 2 juni
Voorgerecht optie: Japans gemarineerde gerookte zalm met wakame, wasabi en gember € 8,75
Daggerecht: Pulled chicken met gebakkenaardappels met spek, bieslook, ui, verse dag groenten en Balinese saus  € 10,50
Dessert van de dag: 3 bollen sorbetijs met vers fruit en slagroom € 4,50
Woensdag 3 juni
Voorgerecht optie: Japans gemarineerde gerookte zalm met wakame, wasabi en gember € 8,75
Dagerecht: Ossenhaaspuntjes met rijst, Aziatische groenten en stroganoff saus € 11,50
Dessert van de dag: Pure chocolade mousse met vanillesaus en chocolade ijs € 3,50
Donderdag 4 juni
Voorgerecht optie: Japans gemarineerde gerookte zalm met wakame, wasabi en gember € 8,75
Daggerecht: Spies van gamba’s en zalm met verse dag groenten, krieltjes en knoflook-dille yoghurt saus € 11,50
Dessert van de dag: 3 bollen sorbetijs met vers fruit en slagroom € 4,50
Vrijdag 5 juni
Voorgerecht optie: Japans gemarineerde gerookte zalm met wakame, wasabi en gember € 8,75
Daggerecht: Lamsfilet met ratatouille, roseval aardappelen en jus van tijm en rozemarijn € 13,50
Dessert van de dag: Pure chocolade mousse met vanillesaus en chocolade ijs € 3,50
Zaterdag 6 juni
Voorgerecht optie: Japans gemarineerde gerookte zalm met wakame, wasabi en gember € 8,75
Daggerecht: Chefs Special, Wil jij weten wat het inhoud? Bel dan met 06-46096568
Dessert van de dag: 3 bollen sorbetijs met vers fruit en slagroom € 4,50
Zondag 7 juni
Luxe Borrelplateau
Franse kaas, Spaanse worst, olijven, gerookte zalm, Knoflook gamba’s, Hollandse garnalen, kalfsgehakt balletjes in zoetzure saus, tapenade en brood € 17,50 voor 4 personen
Klassieke Carpaccio € 7,50 / maaltijdsalade € 10,50