BBQ aan huis

Wanneer steekt u de BBQ aan? In de zomer met 25 graden?

Heerlijk, maar eigenlijk is een BBQ altijd een goed idee. Zelfs in hartje winter is een BBQ super leuk om te doen en net zo lekker!

Een BBQ aan huis verzorgen?

Wanneer u een BBQ thuis wilt verzorgen is het fijn om niet zelf achter de BBQ te hoeven staan zodat u gezellig kan bij praten met uw gasten. Le Premier Chef biedt hierin uitkomst. Wij bespreken uw wensen en stellen een passende BBQ samen. Een BBQ aan huis op maat met verse, duurzame producten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keuze uit één van de geboden BBQ suggesties te maken.

Wilt u een cateraar voor uw BBQ aan huis?

Een lekker stukje vlees koopt u bij de slager, een goede moot vis bij de visboer, maar een geweldig stuk vlees of moot vis voor uw BBQ aan huis bestelt u bij Le Premier Chef. Wij kunnen de BBQ volledig verzorgen met een professionele kok achter de BBQ. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf achter de BBQ te gaan staan en de producten alleen te laten bezorgen. Een BBQ aan huis met Le Premier Chef is altijd een goed idee! Ook biedt Le Premier Chef andere soorten catering aan huis.

Organiseert u een BBQ aan huis en bent u op zoek naar catering?

Wanneer u op zoek bent naar een BBQ aan huis, bent u bij Le Premier Chef in de juiste keuken aangekomen. Wij bieden diverse soorten BBQ’s aan. Van een Basic BBQ met saté en hamburgers tot een zeer luxe BBQ met kreeft en tournedos. Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten een geweldige culinaire ervaring beleven? Le Premier Chef staat voor professioneel, vakbekwaam, passie voor koken en liefde voor eerlijke, liefst biologische, producten van topkwaliteit.

BBQ le premier chef
Een BBQ aan huis is altijd een succes. Met of zonder professional achter de BBQ. Hieronder staan BBQ suggesties die Le Premier Chef aanbiedt. Iedere BBQ kunnen wij ook op maat maken.

Ook kan Le Premier Chef bedienend personeel verzorgen om u nog meer uit handen te nemen. Bij de grotere partijen kunnen wij onze vaste Eventmanager laten adviseren. Laat ons weten hoe uw favoriete BBQ aan huis er uitziet!

Suggesties:

  • BBQ Basic
  • BBQ Large
  • BBQ XL
  • Caribbean BBQ
  • Vegetarische BBQ
  • BBQ voor kids
  • Dessert voor na de BBQ

Offerte aanvragen of meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wat ik voor u kan doen?

Neem vrijblijvend contact met me op:

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 109 beoordelingen